Cum să eliminați o recenzie Google în 2023

„Pot elimina o recenzie Google” este o întrebare pe care o auzim des. Și în cazul în care vă întrebați de ce atât de mulți oameni sunt preocupați de cum să eliminați recenziile Google, să vedem lucrurile din perspectiva unui utilizator.

Ai cafeaua de dimineață la birou, bei prima înghițitură și observi aroma minunată. Pe măsură ce continui să te bucuri de el, te întrebi „ce face acea marcă de cafea atât de grozavă?”

Deschideți Google, faceți o căutare rapidă și iată, numele companiei. De asemenea, puteți vedea locația sa pe Google Maps și mai jos, recenziile clienților. Astăzi, ești tu în căutarea unei afaceri aleatorii cu cafea. Dar mâine, cineva s-ar putea să caute pe Google înregistrarea companiei tale.

Platformele de recenzii și comentariile online sunt ceva cu care trebuie să ne obișnuim cu toții. Nimeni nu poate scăpa de ei și nu poți împiedica clienții să-și împărtășească experiențele.

Confruntarea cu feedback-ul fraudulos sau negativ venit de la clienți supărați și nemulțumiți este greu de acceptat pentru oricine. Și, deși eliminarea unei recenzii Google nu este ușor de realizat, există totuși modalități de a le ocoli și de a salva reputația afacerii tale.

De aceea, indiferent dacă vă confruntați cu recenziile Google negative false ale concurenților sau cu calomnii venite de la foști angajați sau clienți reali, suntem siguri că veți găsi postarea noastră utilă.

Reputația dumneavoastră este prioritatea noastră.

Pentru o discuție confidențială, trimiteți-ne un email sau completați formularul.

Programează o ședință gratuită

Pentru o discuție confidențială, trimiteți-ne un email la office@recenziinegative.ro sau completați formularul.