Când ar trebui să eliminați o recenzie Google?

Eliminarea unei recenzii Google negative ar trebui făcută cu moderație și numai în circumstanțe specifice. Iată câteva situații în care ar putea fi adecvat să luați în considerare eliminarea unei recenzii Google negative:

  1. Încălcarea politicilor de revizuire ale Google: dacă o recenzie negativă încalcă politicile de revizuire ale Google, cum ar fi conținutul de discurs instigator la ură sau atacuri personale, poate fi raportată și eventual eliminată.
  2. Recenzia este falsă sau spam: dacă o recenzie negativă este falsă sau pare a fi spam, poate fi adecvat să raportați și să solicitați eliminarea acesteia.
  3. Examinarea este inexactă sau frauduloasă: dacă o recenzie negativă conține informații false sau inexacte, poate fi oportun să se solicite eliminarea acesteia.
  4. Clientul greșește: dacă o recenzie negativă se bazează pe o neînțelegere sau o greșeală, poate fi oportun să contactați clientul pentru a încerca să rezolve problema și să îi cereți să-și actualizeze sau să elimine recenzia.
  5. Examinarea este irelevantă: dacă o recenzie negativă nu este relevantă pentru afacere sau nu are legătură cu experiența clientului cu afacerea, poate fi adecvat să raportați și să solicitați eliminarea acesteia.

Pentru a semnala o recenzie pentru eliminare, recenzia negativă trebuie să încalce clar politicile de conținut ale Google. Cu alte cuvinte, doar pentru că nu ești de acord cu o recenzie nemăgulitoare nu înseamnă că o poți elimina.

Este esențial să rețineți că eliminarea unei recenzii negative nu ar trebui să fie primul pas în abordarea plângerilor clienților sau a feedback-ului negativ. În schimb, companiile ar trebui să încerce să abordeze problema și să rezolve preocupările clienților și să răspundă public la recenziile negative într-un mod profesionist și empatic.

Reputația dumneavoastră este prioritatea noastră.

Pentru o discuție confidențială, trimiteți-ne un email sau completați formularul.

Programează o ședință gratuită

Pentru o discuție confidențială, trimiteți-ne un email la office@recenziinegative.ro sau completați formularul.